17 Eylül 2012 Pazartesi

HİNDİ KAVURMA



MALZEMELER
500 gr hindi eti
1 adet taze yeşil biber
1 adet taze kırmızı biber
1 çay kaşığı reyhan
Tuz, karabiber, kırmızı biber
Zeytinyağı


HAZIRLANIŞI
Etleri kuşbaşı doğrayın. Ardından kırmızı biberleri uzun ince şeritler yeşil biberleri de halkalar halinde doğrayın. Malzemelerin hepsini bir kaba alın ve baharatlarını ve yağını ilave edin. Kabın üzerini kapatın ve buzdolabında bir saat bekletin.
Bir saatlik sürenin bitiminde bütün malzemeyi bir tavaya boşaltın. Orta ateşte ara ara karıştırarak pişirin. Yemeğiniz hazır, dilediğiniz şekilde servise sunabilirsiniz. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...