1 Şubat 2013 Cuma

PİRİNÇ PATLAKLI TATLI




MALZEMELER
1 paket pirinç patlağı
Krem peynir
1 adet muz
Bal
Tarçın
Reçel

HAZIRLANIŞI
Taban kattaki pirinç patlağının üzerine krem peyniri sürün. Üzerine dilimlenmiş muz yerleştirin. Onun üzerine ikinci pirinç patlağını koyun. Tekrar krem peynir sürün. Üzerine kendi zevkinize göre muz dilimleri yerleştirin. En üst katı reçel, bal ve tarçınla süsleyin. Arzu ederseniz ceviz, fındık ya da herhangi bir kuruyemişle de zenginleştirebilirsiniz. Afiyet olsun.


5 yorum:

  1. Tadı nasıl bilmiyorum ama görüntü süper en kısa zamanda deneyeceğim ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Patlamış mısırın üzerine bal kaymak sürülmüş gibiye yakın bir tadı var:)Benim favori atıştırmalığımdır.Afiyet olsun.

      Sil
  2. krem peynir ne marka kullandınız

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Philadelphale krem peynir kullandim ben.Fakat labne peynir de kullanabilirsiniz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...