15 Temmuz 2014 Salı

PAÇANGA BÖREĞİ


MALZEMELER
4 adet yufka
3 adet yeşil biber
3 adet domates
200 gram pastırma
400 gram kaşar peyniri
Kızartmak için bol sıvıyağ

HAZIRLANIŞI
Yeşil biberi ve domatesleri küçük küpler halinde doğrayın.
Kaşar peynirini rendeleyin.
Pastırmaları ince ince dilimleyin.
Her bir yufkayı dört üçgen elde edecek şekilde kesin. Dilerseniz 8 parçaya da ayırabilirsiniz.
Yufkanın üzerine hazırladığınız malzemeleri yerleştirip sigara böreği gibi sarın.
Kızgın yağda çevirerek kızartın.
Afiyet olsun.
NOT: Böreği kızartırken yufkanın açılmaması için yufkanın açıkta kalan kısmını parmağınızla hafifçe ıslatıp sonra kapatın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...