V.ZEKA VE YETENEK KONGRESİ

Türkiye Zeka Vakfının her yıl düzenlediği Zekâ ve Yetenek Kongrelerinin beşincisi 4-5 Kasım 2017 Tarihlerinde ODTÜ Kültür Kongre Merkezinde toplanıyor! Kongre, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da konunun uzmanlarını, başka alanlarda öne çıkmış kanaat önderlerini ve Türkiye’nin dört bir yanından eğitimcileri ve aileleri bir araya getiriyor.
Türkiye Zeka Vakfı olarak ülkemizin ve insanlığın en değerli kaynağının özgür ve doğru düşünebilen, düşündüklerini ifade edebilen ve karşıt görüşleri dinleyerek, koşulları değerlendirerek en uygun çözüm yollarını bulabilen bireylerdir. Zekâ ve yetenek kavramlarının gerek kuramda, gerek uygulamada doğru anlaşılmasının hem insanların mutluluğu için, hem de söz konusu kaynağın doğru kullanılabilmesi için hayati önem taşıyor. Zekâ ve Yetenek Kongresi, konuyla ilgili güncel tartışmaları ilgili kişilerle ulaştırmak, Türkiye’den ve dünyadan en iyi uygulama örneklerini tüm katılımcıların dikkatine sunmak, hep beraber daha iyisinin nasıl yapabileceğini konuşmak için düzenleniyor.
Bu yıl da kongremizde konuyla ilgili alanlardan uzmanların sunumlarına ve panellere paralel olarak ayrı salonlarda atölye çalışmaları yürütülecek. Bu atölye çalışmalarında sınırlı sayıda katılımcı, etkileşimli bir ortamda uygulayarak öğrenme olanağına sahip olacak.
Nerede: ODTÜ KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ; ÇANKAYA, ANKARA
Ne zaman: 4-5 KASIM 2017 ( Cumartesi, pazar )
Katılım Ücreti : 120 TL
-Kongre çantası, launch box, katılım belgesi
Atölyeler : 120 TL
-Bir atölye katılım bedelidir, kongre katılımı gerektirir, birden fazla atölyeye kayıt olunabilir.




Yorumlar