6 Haziran 2014 Cuma

MANTARLI DANA KAVURMA



MALZEMELER
500 gram dana eti
500 gram kültür mantarı
2 adet büyük boy soğan
Sıvıyağ, tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI
Soğanları piyazlık doğrayın. Bir miktar sıvıyağda pembeleşinceye dek orta ateşte kavurun.
Kuşbaşı doğranmış dana etini soğanların üzerine ilave edip kavurun.
Et suyunu çektikten sonra irice doğranmış mantarları, tuzu ve kababiberi ekleyin.
Mantarlar suyunu çektikten sonra servise sunun.

Afiyet olsunJ

2 yorum:

  1. Mimmm nefis olmus,ellerinize saglık..Cokta pratik..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler,gerçekten çok pratik ve lezzetli:)
      Afiyet olsun

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...