MARAŞ TABAĞI




Bugün öğleden sonra kayın annemin arkadaşları ile birlikteydik Mado'da. Epey kalabalık bir topluluk vardı. Gideceğimiz yerin Mado olduğunu duyunca benim aklıma yemek falan gelmedi. Tatlı,dondurma,pasta vs.. geçirdim aklımdan. Çok ilginçtir ki Mado yemek servisi de yapıyor.
Bu fotoğrafta yer alan menünün adı ''Maraş Tabağı''...İçinde mumbar dolması,içli köfte,kuru biber-patlıcan-kabak dolması, mantı, sömelek köfte, zeytin yağlı yaprak sarması ve yoğurt yer alıyor.
Ben bu menünün tadına bakmadım. Kayın annem yedi fakat; o da bir Maraşlı olarak notunu  biraz düşük  verdi. Ben yemeklerin sunumunu beğendim. Görsel olarak çok hoşuma gitti. Orjinal bir sunum olmasa da beğendim. Cercis Murat Konağı'nın sunumundan esinlenilmiş. Keyifli sohbet eşliğinde yenilen her lokma tarifsiz lezzet içerir. Afiyet olsun.

Yorumlar

  1. aaa bilmiyordum ben MADOda yemek oldugunu. bruncha gidiyoruz biz genelde. koy kahvaltisi tabagi favorimdi. sunum cok hosmus cidden. hemen denemeliyim!

    YanıtlaSil
  2. haklısın benimde aklıma mado deyince tatlılar ve dondurma gelir ama görüntüsünden bu tabakta yenilmeyecek gibi değil sevgiler

    YanıtlaSil
  3. SELMA BAKAR Görüntü çok hoş:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder