MALZEMELER
1su bardağı toz şeker
1,5 su bardağı süzme yoğurt
2 su bardağı toz haline getirilmiş pettit beurre bisküvi
1 paket vanilya
2 adet yumurta
HAZIRLANIŞI
Fırını 170 derecede ısıtın. Derin bir kabın içine yoğurdu
koyun. Ve bir çırpıcı ile krema kıvamını alana dek çırpın. Toz şeker, vanilya
ve yumurtayı yoğurda ekleyin ve iyice karıştırın.
Ardından bisküvi tozunu ilave edin. Benim elimin altında
kakaolu bisküvi olduğu için ben kakaolu yaptım. Bütün malzemeleri
karıştırdıktan sonra, minik kek kalıplarına paylaştırın. Üzeri pembeleşip
çatlayana dek pişirin.
Son olarak üzerine vişne reçeli dökerek servis yapın. Arzu
ederseniz Hindistan cevizi ile de süsleyebilirsiniz.
İçindeki süzme yoğurdun etkisiyle tadı cheese cake i
andırıyor. Hem tatlı hem mayhoş bir tadı var.
NOT: Eğer çok şekerli tatlardan hoşlanmıyorsanız toz şeker
miktarını bir iki parmak azaltabilirisiniz.
Afiyet olsun.
amanın.. ben bunu denerim arkadaş...
YanıtlaSildeğişikmiş
YanıtlaSilellerine sağlık çok güzel görünüyorlar
Bende sizi ziyarete geldim ve hemen takipçiniz oldum çok hoş görünüyorlar.Elinize sağlık
YanıtlaSilpratik ve nefis bir cupcake olmuş canım ellerine sağlık,iyi haftalar..
YanıtlaSilEllerine sağlık canım ,nefis bir sunum olmuş.
YanıtlaSilListeme aldım deneyeceğim:)
öperim seni...
cok da basitmis.ellerine saglik.denenesi bir tarif.sevgilerle.
YanıtlaSilWayy:) Süpper gözüküyorlar:)
YanıtlaSilHepinize tek tek teşekkür ediyorum hanımlar.Afiyet şeker olsun:)
YanıtlaSilçok güzel görünüyorlar ellerine sağlık.
YanıtlaSilyorum bırakırken şu kelime doğrulamayı kaldırsan bizler için çok daha kolay olacak.
sevgiler.
Aylinciğim ayarları değiştirdim. Uyarın ve yorumun için çok teşekkür ediyorum. Afiyet olsun. Sevgiler.
YanıtlaSilEminim tadı görüntüsünden daha muhteşemdir ilk fırsatta denemeliyim. Ellerine sağlık. Sevgiler...
YanıtlaSilçok değişik bir tarif, süzme yoğurt ve bisküvi!
YanıtlaSiltadını merak ettim,ellerine sağlık, sevgiler...
Teşekkürler hanımlar.Tadı cheese cake gibi.Biraz mayhoş aynı zamanda tatlı:)Afiyet olsun.
YanıtlaSilbu harika bir tarif.ellerine sağlık hemen not ediyorum...
YanıtlaSil