MALZEMELER
500 gr doğranmış mantar
1 adet soğan
2 yemek kaşığı un ( silme )
2 yemek kaşığı su
Yarım çay bardağı süt
1 paket krema
Bir miktar rendelenmiş kaşar
1 paket kepekli tost ekmeği
Tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Soğanı uzun ince doğrayın. Bir tavanın içine koyun. Üzerine
su ilave ederek soğanlar suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin. Ardından
doğranmış mantarları ekleyin. Mantarlar suyunu çekince unu ve sütü ekleyin. Bir
iki dakika karıştırarak kavurun. Ardından kremayı ve baharatları ekleyip bir
iki dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın. Mantarlı karışım soğumadan bir
kaşık yardımıyla tost ekmeklerinin üzerine yerleştirin. Üzerine de rendelenmiş
kaşar ilave edin. Fırında kaşarlar eriyip üzeri kızarana dek pişirin. Afiyet
olsun.
harika bir tarif bayıldım :)
YanıtlaSilTeşekkürler canım,beğenmene sevindim.Afiyet olsun.
Silmerhabalar sizi ziyarete geldim gelmişkende takibe aldım
YanıtlaSilellerinize sağlık
hayırlı geceler
Hoş geldiniz bloğuma.Teşekkürler.
Sil