MALZEMELER
1 su bardağı yeşil mercimek
1 su bardağı kuskus
4 – 5 dal maydanoz
4-5 dal dereotu
4-5 adet yeşil soğan
1 çay bardağı haşlanmış mısır
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 adet limon suyu
HAZIRLANIŞI
Yeşil mercimeği haşlayın. Başka bir tencerede kuskusu
pişirin. Pişmiş olan kuskus ve mercimeği bir çukur bir kaba alın.
Maydanozları ve dereotunu çok ince olmayacak şekilde
doğrayın.
Yeşil soğanları çok küçük olmayacak şekilde doğrayın.
Bütün malzemeleri çukur bir kaba alıp geriye kalan diğer
malzemeleri de ekleyip güzelce karıştırın.
Afiyet olsun.
Yorumlar
Yorum Gönder