MALZEMELER
1kg havuç
Bir avuç iri dövülmüş ceviz içi
2 yemek kaşığı mayonez
4&5 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Havuçların kabuklarını soyup rendeleyin.
Bir tencereye zeytin yağı, ceviz ve rendelenmiş havuçları koyun. Havuçların rengi değişine dek pişirin.
Pişirdiğiniz havucu soğuması için bir kenara alın.
Bir kabın içine mayonez ve yoğurdu koyup iyice karıştırın.
Havuçlar soğuduktan sonra yoğurdun içine ekleyip karıştırın. Afiyet olsun.
1kg havuç
Bir avuç iri dövülmüş ceviz içi
2 yemek kaşığı mayonez
4&5 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Havuçların kabuklarını soyup rendeleyin.
Bir tencereye zeytin yağı, ceviz ve rendelenmiş havuçları koyun. Havuçların rengi değişine dek pişirin.
Pişirdiğiniz havucu soğuması için bir kenara alın.
Bir kabın içine mayonez ve yoğurdu koyup iyice karıştırın.
Havuçlar soğuduktan sonra yoğurdun içine ekleyip karıştırın. Afiyet olsun.
Yorumlar
Yorum Gönder