ZİHİN HARİTASI



GEÇMİŞİN HARİTASI
Dün akşam ne yediğinizi hatırlıyor musunuz? Peki iki gün önce saat kaçta uyandığınızı? En son kime hediye aldığınızı? Gündelik hayatın gündelik durumları…
Şimdi tam da şu anın içinde sıradan görünen yaşantılar sadece birkaç dakika sonra birer anı olarak zihnimin tozlu raflarına kaldırılacak ve artık onlar da Geçmişin Haritası içinde yer alacak.


Kendi anılarınızı yazarken yaratıcılığınızı daha iyi ortaya koyabilmek, zamanı, mekanı, kişileri, renkleri  kısacası o anı yaşarken fark etmediğiniz tüm detayları hatırlamak ister misiniz?
Cevabınız evet ise; sizi zihin haritalarının yardımıyla adım adım geçmişin izini sürmeye davet ediyoruz. Geçmişin Haritası açıldığında karşımıza bazen oyunlar çıkacak, oyun oynarken çocukluğumuza ‘merhaba’ diyeceğiz; bazen de cevaplarını arayacağımız soruların peşinden gideceğiz.
Gelin geçmişin haritasını birlikte açalım, bakalım neler hala bıraktığımız yerde duruyor? Bizim için artık birer ANI’dan ibaret olanlar kulağımıza neleri fısıldıyor?
Yazının şifasıyla tozlu rafları havalandırmaya hazır mısınız?
Geçmişin Haritası ile anılarımızı hatırlama ve onlara yeniden bakma fırsatı yakalayacağız. Bunları yaparken Points of you kartları, zihin haritası ve yaratıcı dramadan yararlanıp bolca yazacağız.



Yorumlar