AİLE KUTU OYUNLARI SİHİRLİ ORMAN


Herkese merhaba, sizlere uzun süredir ailece keyifle oynadığımız bir kutu oyunundan bahsetmek istiyorum. Oyunun adı Sihirli Orman. Resimlerini sevgili Ayşe İnan’ın yaptığı Sihirli Orman, hayata hazırlayan oyunlar serisi olarak Limon Psikoloji ekibi tarafından hazırlanmış.

 En az iki kişi ile oynan oyunu 4 kişiyle de oynayabilirsiniz. kişi ile oynanıyor. Kutunun içinde oyun tablası, piyonlar, zar, labirentler, başarı etiketleri ve üzerinde yönergeler olan kartlar yer alıyor. Görev kartlarının ön yüzlerinde oldukça sevimli fil, baykuş, aslan, arı, ve kaplumbağa resimleri var, arka yüzlerinde ise görevler yazıyor.

Oyun Sık Orman, Vahşi Hayvanlar, Yıkık Köprü, Yarasa Mağarası ve Zehirli Sarmaşık olmak üzere beş bölümden oluşuyor. Bu beş etabın sonunda ağaç eve ilk ulaşan kişi oyunun kazanıyor.

Oyun talimatlarının ve kutunun üzerinde 6 yaş ve üzeri diye belirtilmiş olsa da dört yaşımdaki kızımla rahatça oynayabiliyoruz.

Uzun zamandır sık sık oynadığımız oyundan hala sıkılmadı çocuklar. Ailece oynayabileceğiniz bir kutu oyununa ihtiyacınız varsa Sihirli Orman oyununa bir göz atmanızı önerebilirim.

Yayınevi: Mikado Yayınları

İsim: Sihirli Orman

Çizer: Ayşe İnan

Yaş Aralığı: 6+ Yaş

Boyut: 24,50 cm x 34,50 cm

Türü: Eğitici Oyunlar

Özellikler: Sıvamalı Karton

Yorumlar